Privatlivspolitik og cookies

Vi ønsker, at du skal være helt tryk ved at videregive din virksomheds og dine personlige oplysninger til os. Vi overholder den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning, herunder Databeskyttelsesloven og Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 (”Databeskyttelseslovgivningen”).

  1. Kontaktoplysninger

    Vi er dataansvarlige i relation til den indsamling og behandling af personoplysninger, der finder sted når du benytter vores tjenester.

    Autospots.dk / A Bigger Boat IVS

    Lergravvænget 20

    8380 Trige

    CVR 38684906

    info +45 42 64 68 32
  2. Indsamling af personoplysninger

    Vi indsamler oplysninger om dig, som du aktivt videregiver til os. Herunder når du opretter en bruger på Autospots, og køber vores en af vores serviceydelser.

  3. Anvendelse og overførsel af personoplysninger

    Vi anvender dine personoplysninger til:

    • At levere de serviceydelser, du køber hos os.
    • At kunne kommunikere med dig om de serviceydelser, vi tilbyder.
    • At overholde vores juridiske forpligtelser og kunne dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.
    • At levere de serviceydelser, du køber hos os.

    Vi kan overføre dine personoplysninger til:

    • Serviceudbydere, der assisterer med vores virksomhedsaktiviteter, herunder regnskabsystemer.
    • Vores rådgivere, herunder revisionsfirmaer og advokatkontorer.
    • At levere de serviceydelser, du køber hos os.
    • Offentlige myndigheder, men kun i det omfang det er påkrævet i henhold til lov, retskendelse, eller hvis det er nødvendigt for at dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.
  4. Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger

    Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik, fordi det er nødvendigt for:

    • At indgå eller opfylde en kontrakt med dig, herunder for at give dig de serviceydelser, som du har bedt om samt for at håndtere dine betalinger.
    • At overholde vores juridiske forpligtelser, herunder i forbindelse med regnskabsaflæggelse og bogføring.
    • Øvrig kommunikation med dig (eksempelvis for at svare på forespørgsler).

    Vi kan overføre dine personoplysninger til:

    • Serviceudbydere, der assisterer med vores virksomhedsaktiviteter, herunder regnskabsystemer.
    • Vores rådgivere, herunder revisionsfirmaer og advokatkontorer.
    • At levere de serviceydelser, du køber hos os.
    • Offentlige myndigheder, men kun i det omfang det er påkrævet i henhold til lov, retskendelse, eller hvis det er nødvendigt for at dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.
  5. Periode for opbevaring

    Dine personoplysninger opbevares kun i den periode, der er nødvendig. Det vil i praksis sige så længe, du er oprettet som bruger hos Autospots. Dog vil nødvendige oplysninger blive gemt, så længe opbevaring er påkrævet ved lov (eksempelvis for at overholde kravene i bogføringsloven).

    Du har altid mulighed for at ændre dine data. Yderligere har du mulighed for at slette din bruger, hvis du ikke længere ønsker at benytte Autospots.

  6. Kryptering og backup

    Når Autospots opbevarer dine data, beskyttes de af almindelig server- sikkerhed. Din adgangskode er yderligere beskyttet med envejs-kryptering, der gør den ulæselig selv med fuld adgang til databasen.

    Af sikkerhedsmæssige årsager køres der periodevis backup på vores server, der gør, at vi kan genskabe data i tilfælde af nedbrud. Disse backups opbevares i op til 30 dage, hvilket også betyder, at slettede brugere og lignende først endeligt fjernes efter backup’ens udløb.

  7. Indsigt og klager

    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

  8. Cookies

    Cookies er ikke skadelige og indgår som en del af stort set alle websites, der giver mulighed for interaktion. De bruges primært til login-funktionen og til at huske indstillinger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

    Autospots.dk benytter cookies til at facilitere almindelig funktionalitet på siden. Den primære funktion er at muliggøre login, og interaktivitet.

    Vi benytter ikke cookies til markedsføring, og der benyttes ikke cookies, der sporer din adfærd udenfor Autospots.dk